Alles over het digitaal leerplatform

Voor leerlingen biedt het leerplatform:

• presentaties en oefeningen per hoofdstuk;
  • een handboek om hen te helpen bij de studie van de leerstof;
  • een kant-en-klare samenvatting van het handboek;
  • een proefexamen.

Als leerkracht kun je een overzicht bekijken van de leerlingen. Je kunt nagaan hoe vaak leerlingen oefenen en hoe vlot de oefeningen gaan.

Rijbewijzer in de Klas

Het project Rijbewijs op School wordt in juni 2018 stopgezet. In mei 2018 lanceert de VSV het nieuwe project Rijbewijzer in de Klas. Een professionele rijlesgever geeft op school les over de wegcode en verkeersveiligheid. Een lessenreeks telt 10 lesuren en vindt plaats tijdens de schooluren. De voorinschrijving voor het project is afgesloten. Enkel de scholen die een voorinschrijving hebben gedaan, kunnen deelnemen. Vanaf 1 september 2018 t.e.m. 31 oktober 2018 kan je de voorinschrijving van je school bevestigen door het correct aantal deelnemende groepen en leerlingen in het 2de trimester en in het 3de trimester door te geven.

Lees meer over Rijbewijzer in de Klas